.

Hrvatska pomaže studentima

Vlada Republike Hrvatske je na posljednjem zasjedanju donijela važne odluke koje će prvenstveno razveliti hrvatske studente.

Nakon mnogo vremena Hrvatska Vlada donosi lijepe vijesti za studente. Osim postojećih subvencija na hranu u određenim restoranima, studentima će se omogućiti kupnja duhanskih proizvoda, alkoholnih pića i kava po znatno manjoj cijeni kako bi im olakšala polaganje zahtjevnih kolegija. Tako će studentima Tehničkih, Medicinskih i Pravnih fakulteta mjesečno na X-icu”sjedati” 2357 kn državnog poticaja dok će se za studente ostalih fakulteta izdvajati 1780kn iz državne blagajne. “Studenti su pod velikim stresom i pritiskom, a svi znamo da je uz alkohol sve lakše, a s cigarom nikad nisi sam” – izjavio je ministar prosvjete i športa. Udruga anonimnih alkoholičara podržava ovu odluku te su uvjereni kako će broj njihovih članova naglo porasti.

Komentiraj

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ostale vijesti