.

Otkriven pravi razlog zbog kojeg je Bear Grylls dobio otkaz

Bear Grylls, zvijezda Discoveryjevog dokumentarnog serijala “Preživjeti divljinu” više neće snimati svoju emisiju niti sudjelovati u sličnim projektima. Prekid suradnje dogodio se zbog zbog lokacije snimanja nove sezone koja se trebala odvijati na Balkanu.

Emisija se snimala na ekstremnim lokacijama diljem svijeta, od velike hladnoće na južnom polu do nesnosnih vrućina u pustinjama Afrike, ali u svim tim teškim uvjetima Bear Grylls je našao način kako preživjeti i pronaći civilizaciju. Snimanje nove sezone trebalo je započeti na proljeće, a produkcija je odlučila da se snima u Hrvatskoj, Srbiji i na kraju u Bosni što bi trebala biti najteža sezona emisije do sada.

Kada je Bear Grylls čuo gdje bi trebao pronaći način za preživljavanje i snimiti osam epizoda emisije, pao mu je mrak na oči i shvatio je da nije spreman na takav izazov. Predložio je produkciji da izaberu neku manje surovu lokaciju poput Somalije, Sibira ili Etiopije, ali vodeći ljudi Discoveryja nisu imali razumijevanja za njegove molbe. Nije mu preostalo drugo rješenje nego odustati i dobiti otkaz zbog nepoštivanja odluke nadređenih.

Komentiraj

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ostale vijesti