.

Otkrivena tajna izgradnje drevnih piramida

Već dugi niz godina razni svjetski znansvenici se trude otkriti tajnu nastanka egipatskih piramida. Nitko sa sigurnošću ne može reći tko je zaslužan za njihovu izgradnju, ali  iz hrvatske porezne uprave je stigao odgovor.

Porezna uprava je u svojim spisima pronašla dokument u kojem se vidi da je na javnom natječaju iz 2560. pr. n. e. koji je objavio egipaski faraon Keops, najbolju ponudu za igradnju tri luksuzna piramidalna kompleksa imalo hrvatsko poduzeće GP Krk. Ovime su rješene sve dvojbe oko nastanka tih drevnih građevima, a GP Krk će morati objasniti zašto ovaj projekt nisu naveli u poreznoj prijavi.

Ovaj slučaj je proslijeđen državnom istražnom povjerenstvu, jer se sumnja da na gradilištu nisu poštivana pravila zaštite na radu i da je dosta radnika radilo na crno, što je poprilično naštetilo državnom proračunu. Iz GP Krk nisu željeli komentirati ovo otkriće.

Komentiraj

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ostale vijesti