.

Cigi kritično, plastične operacije nisu izdržale

Neven Ciganović, sudionik reality showa Survivor, sunčao se na plaži Kostarike. Osim boje kojoj se nadao, prejako sunce promjenilo mu je lični opis.

Nakon pola sata sunčanja, počela se topiti plastika na licu ovog poznatog modnog dizajnera. Očevici ovog događaja bili su iznenađeni, a nekolicina je u strahu, pobjegla s prejakog sunca.

“Nisam bila u blizini, ali sam osjetila veliki smrad, kao zapaljena plastika, odmah sam znala da nešto nije u redu. Mislila sam da je zagorio ručak. I iskoristit ću ovu priliku da pozdravim svoje roditelje, posebno mamu i tatu.”, izjavila je Ava Karabatić.

Osim pretrpljene duševne boli, našega Cigija čeka promjena osobne i vozačke dozvole. Ciganović ističe kako ovo nije prvi put da mora raditi novu vozačku i prometnu prije isteka trajanja, jer su ga “prijatelji” za 32. rođendan počastili tretmanom u solariju.

Komentiraj

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ostale vijesti